Wat is de
SKILLED methode?

Jij bent trainer, maar je merkt dat de trainingen die je geeft niet goed blijven hangen bij de deelnemers? Dat kan goed kloppen: uit onderzoek blijkt dat 85% van alle stof die deelnemers leren bij trainingen niet blijft hangen. Maar jij wilt impact maken! De SKILLED-methode is dé methode om training te laten beklijven en de ontwikkeling van jouw training te borgen. Waar training stopt, gaat SKILLED door.

Wat ga je met je deelnemers doen

  • TRAINING – De deelnemer kiest een vaardigheid of theorie uit de SKILLED-training waar hij/zij enthousiast van wordt.
  • PRAKTIJKPLAN – De trainer maakt een persoonlijk praktijkplan met elke deelnemer: hij/zij weet nu precies wat en hoe hij/zij dit vanaf morgen moeten gaan doen in hun eigen praktijk om het geleerde een tweede natuur te laten worden.
  • APP SUPPORT – De deelnemer krijgt toegang tot een persoonlijke app: de perfecte stok achter de deur om het leren in de eigen praktijk zo makkelijk mogelijk te maken.
  • BITESIZE – De gekozen theorie uit de training komt wekelijks in bitesize-stukjes terug via de app. Zo wordt de relevante theorie herhaald en kan deze direct in het dagelijks leven in de praktijk gebracht worden.
  • DOEN – Door korte online- en offline acties, afgestemd op het persoonlijk praktijkplan, wordt de deelnemer elke week gemotiveerd en geactiveerd om de geleerde trainingsmethode ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen.
  • TWEEDE NATUUR – Na twaalf weken is de gekozen vaardigheid een nieuwe gewoonte geworden. Dankzij de SKILLED-methode voelt het als een tweede natuur.
  • OVERZICHT – Download het workbook uit de app: een compleet overzicht van de theorie- en leeractiviteiten van de afgelopen twaalf weken. Start daarna de volgende cyclus met een nieuwe vaardigheid of theorie die je kunt leren. Je bent toch immers nooit uitgeleerd?