Skip to main content

Een van de 7 voordelen van de SKILLED-methode voor jou als trainer: de persoonlijke app voor je deelnemers. 

Online support, leren wanneer je wilt en waar je wilt is cruciaal in de huidige manier van leren en het borgen van de kennis. Daarom ondersteunt de persoonlijke app van de SKILLED-methode het leerproces met wekelijkse online activiteiten en digitale content. Als trainer word je schaalbaar ondersteund met data, inzichten, content en geautomatiseerde activiteiten die je persoonlijke contactmomenten met de deelnemers versterkt.

Wat biedt de SKILLED app?

  1. Theorie uit jouw formele training wordt in de app geautomatiseerd in bitesize stukken herhaald en verdiept. Deze content is wekelijks beschikbaar voor de deelnemers in tekst, videofragmenten en afbeeldingen. Zo blijft de inhoud en de taal van de training 12 weken top-of-mind. De deelnemer kan deze theorie gedurende het praktijkprogramma in zijn / haar persoonlijke ervaringen plaatsen tijdens de werkzaamheden in de dagelijkse praktijk.
  2. Reflectie wordt d.m.v. de persoonlijke app voor de deelnemers makkelijk en toegankelijk gemaakt. De app is dé perfecte stok achter de deur om de deelnemers wekelijks stil te laten staan bij hun persoonlijk plan en hun praktijkervaringen. Hoe hebben ze deze week aandacht gehad voor hun plan? Wat ging er goed en wat kan er volgens de deelnemers beter bij het toepassen van de nieuwe vaardigheden in de praktijk? Deze reflectie biedt tevens achtergrond en voedingsstof voor de persoonlijke contactmomenten met jou als trainer.
  3. Alles in 1 overzicht: de theorie, persoonlijke reflectie en overige content wordt samengevat in een workbook voor elke deelnemer. Dit naslagwerk kunnen de deelnemers downloaden, ter afsluiting van elke 12 weken cyclus.

Wil je meer weten over hoe je als trainer gebruik kunt maken van de SKILLED-methode?

Meld je dan aan voor de eerstvolgende online informatiebijeenkomst op vrijdag 20 november van 09:00 uur tot 10:00 uur via: https://skilledmethode.nl/events/