Skip to main content

Het is inmiddels ruim 4 jaar geleden dat het idee achter de SKILLED-methode ontstond. Toen al stonden de volgende vragen bij ons centraal: Hoe kun je deelnemers na een training zo goed mogelijk en toch betaalbaar hun potentie laten benutten? En hoe kun je het rendement van een training verdubbelen?

Niet eenvoudig, want als dat zo was, dan bestond het al. Dus zijn we simpelweg begonnen met het inspelen op wat leren vraagt van een individu. Aangezien ieder individu daar zo z’n eigen ideeën en behoeftes in heeft, vraagt dat om het non-stop verkrijgen van feedback, om daar vervolgens ook direct wat mee te doen. Je kan je voorstellen dat onze aanpak van vier jaar geleden er compleet anders uit zag dan de uitvoering vandaag de dag.

Alleen door continu te innoveren kan je op de best mogelijke manier inspelen op wat leren vraagt van een individu. Dit innoveren vraagt om een doorlopende feedbackloop en het voortdurend schaven aan waar je mee bezig bent. Het werken met de meest innovatieve posttrainingmethode levert vervolgens een aantal grote voordelen op:

 

  1. Allereerst maakt het je training uniek en onderscheidend, zie ook de blog: Hoe trainers zich met de SKILLED-methode significant kunnen onderscheiden.

 

  1. Daarnaast creëert innovatie ruimte voor plezier en creativiteit, dat weer zorgt voor nog meer afwisseling en energie in het werk. Creativiteit vermindert stress en geeft zelfvertrouwen.

 

  1. Je voegt met je training nog veel meer waarde toe, waardoor je gemiddelde opdrachtwaarden ook omhoog kunnen. Zie ook de blog: Hoe de skilled-methode je toegevoegde waarde én gemiddelde opdrachtwaarde verhoogt.

 

  1. Door je grotere onderscheidingsvermogen en meerwaarde, vergroot je ook je kansen in de markt. Mensen werken graag met een nieuwe aanpak.

 

  1. Het creëert co-creatie. Door met elkaar te werken aan de meest innovatieve posttrainingmethode werk je met elkaar toe naar een nieuw doel.

 

Dus, de SKILLED-methode is ook innoveren. Houd jij van een nieuwe aanpak en wil jij meer weten over wat de SKILLED-methode voor jou als trainer kan betekenen, meld je dan aan voor de gratis Online Informatiebijeenkomst: meld je hier aan