Skip to main content

Van de 60.000 trainers in Nederland is het overgrote deel zelfstandig trainer. Voor opdrachtgevers is het een onoverzichtelijke wereld en de trainers zelf moeten voor hun new business ook maar net de klanten aantrekken die bij hen passen. Best ingewikkeld, nietwaar?

Hoe prettig zou het zijn om meer new business te kunnen verwerven, waarbij je klanten reeds bekend zijn met de methode van ontwikkelen in de praktijk. Ze zien reeds in dat een langdurige betrokkenheid van jou als trainer essentieel is. En ze zijn bereid daar ook voor te betalen.

Als je als trainer je impact wil verhogen en de SKILLED-methode gaat inzetten, word je onderdeel van de SKILLED-community: een sociaal en collegiaal netwerk met gelijkgestemden. Iedereen in onze community heeft de overtuiging

  • dat een formele training aangeboden moet worden in combinatie met een borgingstraject.
  • dat op die manier jouw impact als trainer verdubbeld kan worden.
  • dat je dan pas opdrachtgevers en deelnemers écht helpt om hun potentie te benutten.
  • dat dit langdurige betrokkenheid vraagt van de trainers.
  • dat de trainer moet inspelen op de individuele leerbehoeftes van deelnemers.
  • dat de trainer veel feedback deelt en willen werken met de meest innovatieve posttrainingmethode in de markt.

Ieder kwartaal organiseren we een community event voor alle SKILLED-trainers. We inspireren elkaar met elkaars trainingen en door nieuwe trainingen uit te proberen. Daarnaast versterken we elkaar op het gebied van netwerken, we spotten commerciële kansen voor elkaar en we nemen ervaringen en vernieuwingen in de SKILLED-methode door.

Dus, de SKILLED-methode is ook sociaal! Houd jij van een collegiaal netwerk en wil jij meer weten over wat de SKILLED-methode voor jou als trainer kan betekenen, meld je dan aan voor de gratis Online Informatiebijeenkomst: meld je hier aan