Over ons

SKILLED-Methode is een manier van trainen die trainers in alle werkvelden toe kunnen passen. ZZP’ers volgen eerst zelf het traject om de methode onder de knie te krijgen om deze vervolgens toe te passen bij eigen opdrachten.

De SKILLED-methode is in december gelanceerd door Jorien Licht-Geerts en Camiel Klinkhamer, die beiden voor Salescyclegroup werken. Beiden kregen bij eerdere werkgevers goede trainingen, maar merken dat de dingen die zij geleerd hadden niet werden geïntegreerd in hun dagelijkse situatie. Terwijl ze die juist dáár nodig hadden.

Daarom hebben zij in de loop der jaren een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat deelnemers niet alleen tijdens een training iets leren, maar dat het leerproces continueert en uiteindelijk geïnternaliseerd wordt. Na de training worden vaardigheden op individuele behoeften afgestemd en in 12 weken eigen gemaakt. Doordat er specifiek wordt ingegaan op de leerbehoefte van de unieke deelnemer en er goede digitale interactie is met de trainer, gaan vaardigheden als een tweede natuur voelen. Het is een waardevolle manier van leren omdat de investering die mensen doen, in tijd en in geld, volledig tot haar recht komt.

 Trainers vanuit allerlei werkvelden kunnen aan de slag met de SKILLED-methode. Een belangrijke voorwaarde waaraan een trainer moet voldoen, is dat de geleerde vaardigheden uit de training kunnen worden toegepast op dagelijkse- of wekelijkse basis.

Onze community

camiel skilled methode salescyclegroup

Camiel Klinkhamer

Salescyclegroup

Specialist in het borgen van salesontwikkeling en klantgericht leiderschap. Gedreven om anderen sterker te maken in het leven door uit te dagen met focus op commercie en hospitality.

Camiel is oprichter en CEO van de Salescyclegroup.

jorien salescyclegroup skilled methode

Jorien Licht-Geerts

Salescyclegroup

Een Sales Professional, Trainer, Coach, Onboarding Specialist en Change-agent. Gedreven om mensen te zien ontwikkelen, groeien en drempels te overwinnen in de vakgebieden commercie en klantgerichtheid.

Jorien is partner van Salescyclegroup en eigenaar van Salescycle Training.

Sandra janssen bos skilled methode

Sandra Janssen-Bos

Schorpioen Training & Advies

Sociale vaardigheden: iedereen heeft ze. Maar niet iedereen weet ze even goed te gebruiken. Samen met communicatieve en persoonlijke vaardigheden noemen we ze soft skills.
Ze zijn nauw met elkaar verbonden en overlappen dan ook in je omgang met anderen.
Mijn expertise is jou te helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden zoals timemanagement, presenteren, situationeel leidinggeven en effectief communiceren.

Tevens ben ik geaccrediteerd MapsTell guide wat inhoudt dat ik zowel jouw gedragsstijl als dat van een heel team in kaart kan brengen.

Doelen: meer inzicht in jouw eigen gedrag, valkuilen en kwaliteiten en meer begrip voor elkaar, een effectievere communicatie en efficiëntere samenwerking.
Ik creëer een veilige setting zodat deelnemers zich uitgenodigd voelen om te werken aan hun ontwikkeling. Rechtvaardigheid en humor zijn kernwaarden die ik beide hoog in het vaandel heb staan en tijdens trainingen komen zowel mijn kracht als rust naar voren.

Martine Deinum

Work Life Balance – training & coaching

In tijden waarin veel van je gevraagd wordt is balans houden vaak lastig. Het lijkt anderen gemakkelijk af te gaan, terwijl jij zoekende bent. Het goede nieuws is: balans is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen.
Vanuit Work Life Balance trainen en coachen wij professionals en teams op weg naar een duurzame balans. Bij voorkeur preventief, als het nodig is ook bij uitval van medewerkers. We streven naar veerkrachtig & vitaal leven en werken.
Martine is als mens en als coach betrokken, doortastend en zorgvuldig. Met veel enthousiasme coacht ze mensen op weg naar een nieuwe balans. “Professionals en organisaties ondersteunen bij het creëren van een duurzame, prettige ‘work-life’ balans, daar word ik blij van”.
Martine is gecertificeerd stress- en burn-out coach / wandelcoach en aangesloten bij NOBCO.

Susanne Mentink

Work Life Balance – training & coaching

Teams en organisaties zijn continu in verandering. Hoe zorg je ervoor dat jouw team(s) / medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk functioneren? Wat kun je hier als management aan bijdragen? En wat kunnen teamleden afzonderlijk van elkaar doen? Veel draait uiteindelijk om de vaardigheid: balans.
Vanuit Work Life Balance trainen en coachen wij professionals en teams op weg naar een duurzame balans. Bij voorkeur preventief, als het nodig is ook bij uitval van medewerkers. We streven naar veerkrachtig & vitaal leven en werken.
Susanne is trainer en teamontwikkelaar. Trainen zit in haar DNA. Ze traint en inspireert jou om zelf regie over je balans te nemen. Susanne is recht door zee, nuchter en daadkrachtig. Ze weet teams te enthousiasmeren voor veranderingen.
Susanne is gecertificeerd NOBTRA – en DISC trainer.