Over ons

SKILLED-Methode is een manier van trainen die trainers in alle werkvelden toe kunnen passen. ZZP’ers volgen eerst zelf het traject om de methode onder de knie te krijgen om deze vervolgens toe te passen bij eigen opdrachten.

De SKILLED-methode is in december gelanceerd door Jorien Licht-Geerts en Camiel Klinkhamer, die beiden voor Salescyclegroup werken. Beiden kregen bij eerdere werkgevers goede trainingen, maar merken dat de dingen die zij geleerd hadden niet werden geïntegreerd in hun dagelijkse situatie. Terwijl ze die juist dáár nodig hadden.

Daarom hebben zij in de loop der jaren een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat deelnemers niet alleen tijdens een training iets leren, maar dat het leerproces continueert en uiteindelijk geïnternaliseerd wordt. Na de training worden vaardigheden op individuele behoeften afgestemd en in 12 weken eigen gemaakt. Doordat er specifiek wordt ingegaan op de leerbehoefte van de unieke deelnemer en er goede digitale interactie is met de trainer, gaan vaardigheden als een tweede natuur voelen. Het is een waardevolle manier van leren omdat de investering die mensen doen, in tijd en in geld, volledig tot haar recht komt.

 Trainers vanuit allerlei werkvelden kunnen aan de slag met de SKILLED-methode. Een belangrijke voorwaarde waaraan een trainer moet voldoen, is dat de geleerde vaardigheden uit de training kunnen worden toegepast op dagelijkse- of wekelijkse basis.

Onze community

camiel skilled methode salescyclegroup

Camiel Klinkhamer

Salescyclegroup

Specialist in het borgen van salesontwikkeling en klantgericht leiderschap. Gedreven om anderen sterker te maken in het leven door uit te dagen met focus op commercie en hospitality.

Camiel is oprichter en CEO van de Salescyclegroup.

linda abrams skilled methode

Linda Abrams

Lincompany

Toen ik jaren geleden begon als accountmanager kregen we amper verkooptraining en nam ik al snel de stijl van collega’s over. Op zeker moment wilde ik mijn succes niet meer af laten hangen van ‘lucky shots’, maar hier zelf sturing aan geven. Een gegeven dat veel mensen in de sales herkennen. Is het je persoonlijkheid – wat je zegt, wat je doet, wat je waarmaakt, wat je belangrijk vindt – die het succes bepaalt? Ik ben ervan overtuigt dat verbinding en vertrouwen er aan ten grondslag liggen om anderen te inspireren, te motiveren en te kunnen beïnvloeden om met jouw ideeën, wensen, producten en/of diensten in zee te gaan. Om effectiever met mensen om te kunnen gaan zoek je naar gedeelde ervaringen, begrijp je iemands waarden en bedoelingen en vergroot je je betrokkenheid. Je zoekt naar overeenstemming tussen standpunten van de ander en jezelf.

Linda heeft een lange carrière in de sales, maar is van oorsprong afgestudeerd als voedingsdeskundige met een kopstudie voorlichtingskunde in Wageningen waarbij ze de focus legde op het beïnvloeden van anderen. Sinds 2012 is zij werkzaam als fulltime trainer gespecialiseerd in communicatie, commercie en personal branding. Alle ingrediënten die nodig zijn voor meer impact en vergroten van persoonlijk en commercieel succes.

Door haar energie en verbindend vermogen neemt ze deelnemers gemakkelijk mee in haar trainingen. Ze traint op een professionele en enthousiaste manier en kan met de nodige prikjes en humor haar deelnemers lastige situaties laat ervaren en heldere feedback geven.

Sandra janssen bos skilled methode

Sandra Janssen-Bos

Schorpioen Training & Advies

Sociale vaardigheden: iedereen heeft ze. Maar niet iedereen weet ze even goed te gebruiken. Samen met communicatieve en persoonlijke vaardigheden noemen we ze soft skills.
Ze zijn nauw met elkaar verbonden en overlappen dan ook in je omgang met anderen.
Mijn expertise is jou te helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden zoals timemanagement, presenteren, situationeel leidinggeven en effectief communiceren.

Tevens ben ik geaccrediteerd MapsTell guide wat inhoudt dat ik zowel jouw gedragsstijl als dat van een heel team in kaart kan brengen.

Doelen: meer inzicht in jouw eigen gedrag, valkuilen en kwaliteiten en meer begrip voor elkaar, een effectievere communicatie en efficiëntere samenwerking.
Ik creëer een veilige setting zodat deelnemers zich uitgenodigd voelen om te werken aan hun ontwikkeling. Rechtvaardigheid en humor zijn kernwaarden die ik beide hoog in het vaandel heb staan en tijdens trainingen komen zowel mijn kracht als rust naar voren.

jorien salescyclegroup skilled methode

Jorien Licht-Geerts

Salescyclegroup

Een Sales Professional, Trainer, Coach, Onboarding Specialist en Change-agent. Gedreven om mensen te zien ontwikkelen, groeien en drempels te overwinnen in de vakgebieden commercie en klantgerichtheid.

Jorien is partner van Salescyclegroup en eigenaar van Salescycle Training.